Vina za pobednike u Ujedinjenom Kraljevstvu

Jesenja sezona u Podrumu Aleksandrović otpočela je nizom događaja veoma značajnih za promociju naših vina i srpsko vinarstvo uopšte. Otvaranjem prve boce prvog srpskog penušavog vina Trijumf, izlaskom na tržište dugo iščekivanog prvog srpskog super vina Rodoslov, započeli smo stvaranje novije istorije vinarstva u Srbiji i postavili viši cilj kako nama samima tako i kolegama, a to je samo početak. Visok kvalitet vina Aleksandrović, prepoznaje i evropsko tržite, već dugo godina. Uspešna poslovna saradnja sa gospodinom McHardy iz Ivanovic & McHardy, London, rezultirala je nedavno održanu promociju naših vina u Velikoj Britaniji. Velika je čast i obaveza biti prva srpska vinarija koja je kvalitet svojih vina predstavila zvanicama u House of Lords (Dom Lordova Parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije). Domaćin srpskoj vinariji bio je Lord Tom Pendry, a mnogobrojne poštovaoce Trijumfa, Harizme, Regenta, Varijante, lično je pozdravio specijalni gost Ambasador Republike Srbije u Londonu, prof. Dejan Popović...

Vina za pobednike u Ujedinjenom KraljevstvuJesenja sezona u Podrumu Aleksandrović otpočela je nizom događaja veoma značajnih za promociju naših vina i srpsko vinarstvo uopšte.

Otvaranjem prve boce prvog srpskog penušavog vina Trijumf, izlaskom na tržište dugo iščekivanog prvog srpskog super vina Rodoslov, započeli smo stvaranje novije istorije vinarstva u Srbiji i postavili viši cilj kako nama samima tako i kolegama, a to je samo početak.

Visok kvalitet vina Aleksandrović, prepoznaje i evropsko tržite, već dugo godina. Uspešna poslovna saradnja sa gospodinom McHardy iz Ivanovic & McHardy, London, rezultirala je nedavno održanu  promociju naših vina u Velikoj Britaniji. Velika je čast i obaveza biti prva srpska vinarija koja je kvalitet svojih vina predstavila zvanicama u House of Lords (Dom Lordova Parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije). Domaćin srpskoj vinariji bio je Lord Tom Pendry, a mnogobrojne poštovaoce Trijumfa, Harizme, Regenta, Varijante, lično je pozdravio specijalni gost Ambasador Republike Srbije u Londonu, prof. Dejan Popović.

Tom prilikom, vlasnik vinarije, gospodin Aleksandrović, posebno je naglasio da promocija u Londonu predstavlja početak serije promocija koje su planirane da se u narednom periodu održe u Moskvi, Cirihu, Kopenhagenu, Pragu, Čikagu...

Promocija održana na najvišem nivou doživela je najpozitivnije kritike, komentare za predstavljena vina, a ujedno i motiv da nastavimo krčenje puta za naša vina ka svetskim metropolama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik